Localitatea Luncani a celebrat „Fiii satului” în acest weekend

nello construct

Cu mic, cu mare, locuitorii satului Luncani s-au adunat duminică, 13 august 2023, la Căminul Cultural pentru a celebra „Fiii satului”.

Evenimentul, organizat la o săptămână de Fiii satului la Luna, a debutat cu o slujbă religioază de dimineață, urmată de Te Deum la Monumentul Eroilor dar și un amplu program artistic.

Glasurile artiștilor de muzică populară precum Amalia Chiper Iurian, Georgiana Marina, Maria Butilă, Oana Matei Coruți, Mihaela Grindean și Nelu Gabor, au răsunat în clădirea Căminului Cultural.

În curte, oamenii s-au așezat la masă, iar cei mici s-au distrat pe un tobogan gonflabil. Evenimentul s-a încheiat cu un frumos foc de artificii.

OFERTĂ SPECIALĂ: Comandă de pe quickmobile.ro (telefoane mobile, tablete, accesorii și gadgeturi), iar la prețul special se mai adaugă o reducere de 3%, folosind Codul QUICK818. Codul se folosește în coșul de cumpărături înainte de finalizarea comenzii.
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 46 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Ultimele articole:

Ne urmăresc pe rețele sociale: