LIVE VIDEO: HK Gorica (Croația) – Potaissa Turda, în meciul de ”totul sau nimic”!

gorica potaissa live

Aveți ocazia să urmăriți în direct, LIVE VIDEO, meciul de handbal masculin dintre HK Gorica (Croația) și Potaissa Turda, din returul rundei 1 de calificări din cadrul EHF European League.

Vă reamintim că în meciul tur, croații s-au impus la Turda, cu 26-24, într-un meci care s-a disputat fără spectatori, din pauza pandemiei COVID-19.

Cu toate că au pierdut pe teren propriu, după un debut nefast în repriza a doua a meciului, handbaliștii turdeni antrenați de Horațiu Gal au mers în Croația cu gândul la calificare!

Urmăriți LIVE VIDEO confruntarea dintre cele două echipe, mai jos:

De asemenea, vom actualiza constant concluziile jocului din Croația și rezultatul jocului, constant (pentru a citit noutățile, reîncărcați pagina).

UPDATE 1:

Turdenii au intrat determinați în teren și după 10 minute au recuperat handicapul de la Turda, conducând cu 6-4 pe terenul din Croația.

UPDATE 2:

După 22 de minute, Potaissa Turda conduce cu 13-8 în Croația!

A fost o perioadă foarte bună pentru Potaissa, după minutul 10, când formația turdeană a condus cu 10-4, pe fondul unei apărări agresive, a intervențiilor lui Ionuț Irimuș și a finalizărilor din ofensivă.

După minutul 15 a urmat o perioadă mai echilibrată, în care gazdele au încercat să forțeze revenirea în joc.

UPDATE 3:

La pauză, Potaissa Turda conduce în Croația cu 18-11! Practic, am întors rezultatul de la Turda și suntem favoriți la calificarea în turul următor.

Pentru formația turdeană au marcat: Cristi Ghiță (6), Marius Szoke (4), Georgică Cântec (3), Roland Thalmaier (3) și Dragoș Iancu (2).

De menționat că Irimuș a avut un procentaj de 34.78%, în ceea ce privește mingile apărate (8 apărate, din 23 de aruncări).

UPDATE 4:

Meciul a fost reluat în Croația. După 40 de minute, elevii tehnicianului Horațiu Gal conduc cu 21-15 și au calificarea în mână, scorul general fiind 45-41!

UPDATE 5:

Îi snopim pe croați, la ei acasă! Cu o determinare ieșită din comun, handbaliștii Potaissei fac legea pe terenul din Croația.

După 50 de minute de joc, conducem cu 27-18 și e greu de crezut că turdenii mai pot rata calificarea în turul următor. 

Foarte bun între buturi și George Șelaru!

UPDATE 6:

Conducem 30-25, mai sunt 2 minute și ceva și avem un om în minus (eliminare 2 minute).

Croații apelează la o apărare avansată, ca să recupereze mingea cât mai repede, în speranța că vor reuși să revină pe final de meci.

UPDATE 7:

VICTORIE! Potaissa Turda învinge cu 32-27 pe terenul echipei croate HRK Gorica, reușind astfel să se califice în turul următor al EHF European League.

Magnificii au reușit să întoarcă rezultatul, după ce în primul meci au cedat pe teren propriu cu 24-26.

Felicitări!

Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole:

firma de top