Liga II de fotbal: Avancronică

FC Arieşul Turda şi Mechel Câmpia Turzii joacă ambele pe teren propriu, în etapa a doua a ligii secunde de fotbal. Turdenii întâlnesc o formaţie care în această vară şi-a schimbat mult condiţiile financiare în care-şi desfăşoară activitatea, iar „sârmarii” întâlnesc una dintre cele mai incomode echipe ale seriei. După rezultatul excepţional obţinut în prima etapă, pe terenul unei pretendente la promovare, elevii lui Alexandru Pelici speră ca publicul să fie mai numeros mâine şi să-i încurajeze spre o victorie în faţa timişorenilor.

CFR Timişoara este o echipă care stă foarte bine din punct de vedere financiar. Tehnicianul bănăţenilor, Florin Bugar, speră ca echipa sa să facă un joc bun la Turda.

La Câmpia Turzii, tehnicianul Dorel Purdea are de înfruntat una dintre echipele care pot produce o surpriză în orice moment. Tehnicianul celor de la Liberty,fostul internaţional Tibor Selymes, vorbea în vară chiar despre posibilitatea ca echipa din Salonta să atace promovarea. Dorel Purdea spunea după jocul din prima etapă, că pe un antrenor îl ţin rezultatele pe bancă, dând de înţeles că în cazul unui eşec lucrurile nu vor fi tocmai roze pentru el.

TurdaNews.net vă va oferi detalii despre cele două jocuri în cursul zilei de mâine. Tot mâine, spre seară, sperăm să vă putem oferi şi rezumatul partidei FC Arieşul – CFR Timişoara, în cadrul secţiunii Video TurdaNews.

 

Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole:

firma de top