Licitaţie pentru lucrări pe traseul autostrăzii Transilvania. Se deviază un traseu…

nello construct

Compania de Drumuri a aprobat o modificare majoră pe traseul autostrăzii Transilvania, pe lotul Nădășelu-Zimbor, unde sunt probleme din cauza alunecărilor de teren.

Se lansează o licitație – un contract de aproximativ un miliard de lei pentru execuția a două viaducte cu o lungime totală de peste 3 km și o deviere locală a traseului autostrăzii în județul Cluj.

Lotul este finanțat din PNRR și este la aproximativ 60% execuție. Ar trebui deschis în 2025, însă contractul pentru cele două viaducte are o durată de doi ani, care se calculează de la momentul semnării.

Licitația, care vizează lucrări suplimentare pe subsecțiunea 3, A2 – Nădășelu – Mihăiești de pe lotul Nădășelu – Zimbor (30 km), printre care două viaducte, are o valoare estimată de peste 1,1 miliarde lei. Data limită pentru primirea ofertelor este 25 septembrie 2023. Durata contractului este de 27 de luni, din care 9 luni perioada de proiectare și 18 luni execuția lucrărilor.

Lucrările suplimentare se impun după ce, în urmă cu 2 ani, în zonă a avut loc o alunecare de teren. Acestea nu sunt cuprinse în contractul cu UMB, care construiește tronsonul Nădășelu-Zimbor.

OFERTĂ SPECIALĂ: Comandă de pe quickmobile.ro (telefoane mobile, tablete, accesorii și gadgeturi), iar la prețul special se mai adaugă o reducere de 3%, folosind Codul QUICK818. Codul se folosește în coșul de cumpărături înainte de finalizarea comenzii.
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 46 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Ultimele articole:

Ne urmăresc pe rețele sociale: