Licitație lansată și pentru lotul Chețani-Câmpia Turzii din A3

lansare licitatie

 

Ministerul Transporturilor a lansat licitația pentru execuția lotului dintre Chețani și Câmpia Turzii al Autostrăzii Transilvania. Anunțul a fost făcut pe rețelele de socializare de ministrul Cătălin Drulă.

După rezolvarea problemelor din instanță, cu vechiul constructor, situația s-a clarificat, iar Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere a putut să notifice încetarea fostului contract și să dea drumul la noua licitație.

Potrivit anunțului de pe SEAP, valoarea contractului este estimată la peste 450 de milioane de lei. Câștigătorul va avea la dispoziție 3 luni pentru proiectare și 18 luni pentru execuția lucrărilor, care vor avea o perioadă de garanție de 60 de luni.

Ofertele pot fi depuse până pe 15 septembrie 2021.

„Vestea bună a săptămânii pe care o așteptam cu toții: a fost lansată licitația pentru finalizarea lucrărilor pe problematicul lot 3 Chețani – Câmpia Turzii, parte din Autostrada Transilvania. Urmărim cu prioritate acest proiect, pentru că este crucial să nu mai existe alte întârzieri peste cei cinci ani în care românii ar fi trebuit să poată deja circula pe această autostradă”, a scris Cătălin Drulă pe Facebook.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole:

firma de top