nello construct

Licitație deblocată pe Autostrada Transilvania pentru viaductele din județul Cluj

Vin și alte vești bune de pe Autostrada Transilvania. S-a deblocat licitația pentru viaductele din județul Cluj.

După ce a fost respinsă contestația turcilor de la Ictas cu privire la documentație, a fost deblocată licitația pentru viaductele de peste 3 km de pe Autostrada Transilvania, de la Nădășelu la Mihăiești, din judeţul Cluj.

Licitația pentru devierea traseului A3, prin construirea unor viaducte de peste trei kilometri, a fost deblocată, iar noul termen de depunere a ofertelor este 27 noiembrie, potrivit informațiilor din SEAP, transmite economica.net.

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a lansat la începutul lunii august licitația pentru proiectarea și execuția lucrărilor necesare devierii traseului sectorului de autostradă Nădășelu – Mihăiești a Autostrăzii Transilvania (A3).

Devierea traseului acestui sector de autostradă se face în conformitate cu recomandările din cadrul expertizei tehnice, au precizat reprezentanții CNAIR. Durata contractului este de 27 de luni, din care 9 luni perioada de proiectare și 18 luni execuția lucrărilor, mai informează sursa citată.

Valoarea estimată a contractului este de 1,11 miliarde de lei, fără TVA, sursa de finanțare fiind asigurată prin Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR).

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 49 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Comentarii recente

Ultimele articole: