marian morar
m install
nello construct

Liberalii turdeni au făcut campanie electorală, dar și… muncă pentru Turda!

zamblau eugen

În timp ce alte partide s-au rezumat doar la acțiuni de campanie electorală (împărțire pliante, adunare semnături pentru candidatură, promovare candidați etc), PNL Turda a organizat și o acțiune de plantare de copaci, în zona noului centru multifuncțional construit în Parcul Central.

”Astăzi, am organizat cu succes o activitate de plantare puieți de salcâm pe platoul din spatele Centrului Multifuncțional, de-a lungul malului râului Arieș, o experiență frumoasă și încurajatoare, alături de o echipă dedicată și plină de entuziasm!

🌳Rezultatul final este o bucurie deoarece știm că prin astfel de acțiuni contribuim la protejarea și îmbunătățirea mediului, un pas înainte către o viață mai sănătoasă pentru noi toți.

👍🏻Ne-am bucurat pentru ca am avut această oportunitate și suntem determinați să mai inițiem astfel de activități în comunitatea noastră.”, a transmis primarul Cristian Matei, președintele PNL Turda.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 75 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj
Comentarii recente
AdSense grafic right 2