nello construct

Legiștii au stabilit cauza morții Laurei Roșca!

Medicii legiști au stabilit cauza morții Laurei Roșca, turdeanca găsită decedată zilele trecute pe o plajă din Mamaia.

Tânăra născută în Turda, Laura Roșca, în vârstă de 34 de ani, cunoscută sub numele de scenă DJ Lalla, a fost găsită moartă pe o plajă din Mamaia, iar alte noi amănunte au ieșit la iveală din ancheta aflată în derulare.

Dj Lalla a venit în Mamaia și s-a cazat la un prieten, pe care îl cunoscuse pe rețeaua de socializare TikTok în urmă cu o lună, potrivit informațiilor Digi 24.

Bărbatul cunoscut pe TikTok a povestit că Laura Roșca a apărut la ușa lui și i-a spus că s-a certat cu iubitul ei și are nevoie să stea undeva. Aceasta s-a dus joi dimineața pe plaja din Mamaia pentru a vedea răsăritul și nu s-a mai întors.

Trupul neînsuflețit a fost găsit de mai mulți turiști ieșiți la plimbare și au sunat la 112, chemând totodată și salvamarii. Cadavrul tinerei nu prezenta urme de violență.

Acum medicii legişti au stabilit cauza morţii artistei care avea doar 34 de ani

Cauza morţii tinerei este înecul, în plămânii acesteia s-a găsit apă și nisip. Trupul neînsufleţit al artistei DJ Lalla va fi dus la Turda.

În dimineața zilei de vineri, mama artistei împreună cu două fete au venit să ridice trupul Lallei de la morga cimitirului central din Constanţa. Conform unor surse oficiale, fata a murit înecată, legiştii i-au găsit apă şi nisip în plămâni. S-au luat totuşi probe hispopatologice pentru a se afla dacă fata a consumat alcool sau droguri, scrie Observator.

Citește și:

Se iau în calcul două variante în cazul morții Laurei Roșca

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 49 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Ultimele articole: