m install
petlinii
nello construct

Biblioteca Turda: Laureații Concursului național de eseuri ediția a XVI-a

floris

Biblioteca Municipală „Teodor Murăşanu” Turda în parteneriat cu Școala Gimnazială ”Teodor Murășanu” Turda a organizat în perioada 5- 28 Mai 2021, a XVI-a ediție a concursului de eseuri. Tema din acest an a acestui concurs nu a mai fost lectura, ca în anii precedenți, ci ”Amintiri din anii pandemiei”. Concursul s-a desfășurat pe 2 secțiuni: una dedicată elevilor de gimnaziu și alta dedicată liceenilor din toate judetele țării. 

La secțiunea dedicată elevilor de liceu s-au înscris 11 participanți (din Tg Mureș- 7, din Turda, Iași, Avrig și Constanșa, câte 1). Premiul I a fost acordat, la egalitate, elevelor Drăghiță Diana (cls a X-a A Liceul Tehnologic ”Gh Șincai” Tg Mureș) și Iacubovschi Vlada (cls a XI-a A Liceul Tehnologic ”Gh Șincai” Tg Mureș). Premiul II s-a decernat elevelor Vovea Mădălina (cls a XII-a B Colegiul Național ”Mihai Viteazul” Turda) și Udișteanu Teodora (cls a X-a Colegiul Național Iași). Adam Alexandru (cls a X-a A Liceul Tehnologic ”Gh. Șincai” Tg Mureș) a primit Premiul III, iar Păcuraru Alexandru-Ilie (cls a XI-a B Liceul Teoretic ”Gh. Lazăr” Avrig) a primit Mențiune.

La secțiunea dedicată elevilor de gimnaziu au participat  tot 11 elevi (2 din Luduș, 1 din București și 8 din Turda). Clasamentul se prezintă în modul următor: 

Premiul I – Săvan Emma (Cls a VIII-a A Școala Gimnazială ”T. Murășanu” Turda) și Balla Alexandra (Cls a VII-a A Școala Gimnazială ”T. Murășanu” Turda)

Premiul II – Burcea Mara (Cls a VIII-a B Școala Gimnazială ”Sf. Nicolae” București) și Pop Ariana-Sara (Cls a V-a B Școala Gimnazială ”Andrei Șaguna” Turda)

Premiul III – Porcilă Ovidiu (Cls a VIII-a C Școala Gimnazială ”Teodor Murășanu” Turda)

Mențiune: Buza-Bubău Sidonia-Maria (Cls a VII-a A Școala Gimnazială Nr. 1 Luduș)

Organizatorii mulțumesc și felicită toți participanții. Datorită vremii nefavorabile anunțate pentru ziua de 1 Iunie, nu se mai organizează festivitatea de premiere. Elevii din Turda se pot prezenta după premii la sediul central al bibliotecii începând de Miercuri, 2 Iunie a.c., între orele 7-18. Câștigătorilor din alte localități li se trimit premiile (diplome și cărți) prin poștă.

Biblioteca Municipală ”Teodor Murășanu” Turda

Tel: 0264.31.38.37

E-mail: contact@bibliotecaturda.ro

Săvan Emma Premiul I categoria gimnaziu:

Săvan Emma Premiul I categoria gimnaziu

Drăghiță Diana Premiul I categoria liceu:

Drăghiță Diana Premiul I categoria liceu

Iacubovschi Vlada Premiul I categoria liceu

Iacubovschi Vlada Premiul I categoria liceu

Adrian Ionescu premiul I sectiunea liceu:

Adrian Ionescu premiul I sectiunea liceu

Balla Alexandra Locul I categoria gimnaziu:

Balla Alexandra Locul I categoria gimnaziu

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: