Screenshot 2021 05 31 at 14.41.15

Biblioteca Turda: Laureații Concursului național de eseuri ediția a XVI-a

Biblioteca Municipală „Teodor Murăşanu” Turda în parteneriat cu Școala Gimnazială ”Teodor Murășanu” Turda a organizat în perioada 5- 28 Mai 2021, a XVI-a ediție a concursului de eseuri. Tema din acest an a acestui concurs nu a mai fost lectura, ca în anii precedenți, ci ”Amintiri din anii pandemiei”. Concursul s-a desfășurat pe 2 secțiuni: una dedicată elevilor de gimnaziu și alta dedicată liceenilor din toate judetele țării. 

La secțiunea dedicată elevilor de liceu s-au înscris 11 participanți (din Tg Mureș- 7, din Turda, Iași, Avrig și Constanșa, câte 1). Premiul I a fost acordat, la egalitate, elevelor Drăghiță Diana (cls a X-a A Liceul Tehnologic ”Gh Șincai” Tg Mureș) și Iacubovschi Vlada (cls a XI-a A Liceul Tehnologic ”Gh Șincai” Tg Mureș). Premiul II s-a decernat elevelor Vovea Mădălina (cls a XII-a B Colegiul Național ”Mihai Viteazul” Turda) și Udișteanu Teodora (cls a X-a Colegiul Național Iași). Adam Alexandru (cls a X-a A Liceul Tehnologic ”Gh. Șincai” Tg Mureș) a primit Premiul III, iar Păcuraru Alexandru-Ilie (cls a XI-a B Liceul Teoretic ”Gh. Lazăr” Avrig) a primit Mențiune.

La secțiunea dedicată elevilor de gimnaziu au participat  tot 11 elevi (2 din Luduș, 1 din București și 8 din Turda). Clasamentul se prezintă în modul următor: 

Premiul I – Săvan Emma (Cls a VIII-a A Școala Gimnazială ”T. Murășanu” Turda) și Balla Alexandra (Cls a VII-a A Școala Gimnazială ”T. Murășanu” Turda)

Premiul II – Burcea Mara (Cls a VIII-a B Școala Gimnazială ”Sf. Nicolae” București) și Pop Ariana-Sara (Cls a V-a B Școala Gimnazială ”Andrei Șaguna” Turda)

Premiul III – Porcilă Ovidiu (Cls a VIII-a C Școala Gimnazială ”Teodor Murășanu” Turda)

Mențiune: Buza-Bubău Sidonia-Maria (Cls a VII-a A Școala Gimnazială Nr. 1 Luduș)

Organizatorii mulțumesc și felicită toți participanții. Datorită vremii nefavorabile anunțate pentru ziua de 1 Iunie, nu se mai organizează festivitatea de premiere. Elevii din Turda se pot prezenta după premii la sediul central al bibliotecii începând de Miercuri, 2 Iunie a.c., între orele 7-18. Câștigătorilor din alte localități li se trimit premiile (diplome și cărți) prin poștă.

Biblioteca Municipală ”Teodor Murășanu” Turda

Tel: 0264.31.38.37

E-mail: contact@bibliotecaturda.ro

Săvan Emma Premiul I categoria gimnaziu:

Săvan Emma Premiul I categoria gimnaziu

Drăghiță Diana Premiul I categoria liceu:

Drăghiță Diana Premiul I categoria liceu

Iacubovschi Vlada Premiul I categoria liceu

Iacubovschi Vlada Premiul I categoria liceu

Adrian Ionescu premiul I sectiunea liceu:

Adrian Ionescu premiul I sectiunea liceu

Balla Alexandra Locul I categoria gimnaziu:

Balla Alexandra Locul I categoria gimnaziu

ULTIMELE articole:

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.