Lapp Insulators Turda, o vizită video virtuală, lansată recent! (VIDEO)

nello construct

Cei de la Lapp Insulators Turda au lansat recent un filmuleț video, realizat de mediaglod.ro, în care îi invită pe cei interesați la o vizită virtuală a fabricii producătoare de izolatori din ceramică.

”Vă invităm la vizita virtuală a fabricii noastre de producție LAPP INSULATORS Turda, România. Urmăriți filmul nostru recent și aflați mai multe despre procesul de fabricație al izolatoarelor noastre din porțelan. Acest film este cea mai bună dovadă a fascinației noastre pentru experiență și expertiză.”, au transmis cei de la Lapp Insulators.

Compania din Turda a avut o creștere de 25% a cifrei de afaceri din anul 2022 (70.414.976 lei), comparativ cu anul precedent, în timp ce profitul a crescut cu 116% (1.959.816 lei). Compania este deținută de INSULATION TECHNOLOGY GROUP GMBH (99.99%, celelalte procente de 0.01% fiind deținute de alți acționari).

 

 

OFERTĂ SPECIALĂ: Comandă de pe quickmobile.ro (telefoane mobile, tablete, accesorii și gadgeturi), iar la prețul special se mai adaugă o reducere de 3%, folosind Codul QUICK818. Codul se folosește în coșul de cumpărături înainte de finalizarea comenzii.
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 46 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Ultimele articole:

Ne urmăresc pe rețele sociale: