La Turda se deschide primul centru de educație STEAM!

Arena

La ARENA copiii explorează Stiința, Tehnologia, (E)Ingineria, Artele și Matematica  – STEAM – prin activități practice distractive și extrem de educative. Oferim cursuri săptămânale, programe de îmbogățire după școală, workshop-uri și petreceri de zi de naștere centrate pe STEAM.

Printre cursurile organizate se numără cursuri de robotică și programare, cursuri de actorie, cursuri de design vestimentar și meditații la matematică, urmând ca în timp să ne dezvoltăm și în alte direcții bazate pe STEAM.

Echipa noastră de formatori este formată din oameni competenți și extrem de bine pregătiți în domeniile lor, dar în special care iubesc copiii, deoarece dorim să creăm o ambianță plăcută și distractivă pentru ei, astfel încât învățarea să fie atractivă.

Copiii cu vârsta cuprinsă între 6 și 15 ani descoperă puterea dinamică și potențialul STEAM prin proiecte care includ robotică, proiectare experimentală, inginerie, programare, Minecraft, SCRATCH, imprimare 3 D, experiente VR (realitate virtuala), ateliere de creație, scenete de teatru și multe altele!

Pentru evenimente și zile de naștere pentru copii punem la dispoziție căști de realitate virtuală OCULUS, Play Station Just Dance și Karaoke, astfel ca de acum și copiii mai mari au oportunitatea de a-și petrece ziua de naștere între prieteni cu activități potrivite vârstei lor.

Centrul ARENA este dotat cu aparatură de ultimă generație, inclusiv laptop-uri și tablă interactivă, învățarea bazându-se în primul rând pe practică. De aceea copiii vor lucra cu o mulțime de set-uri de construcție roboți de la Lego Education (BricQ, Spike, Wedo, Mindstorms, etc) și tot ce este nevoie pentru Arduino!

Iată mai jos lista cursurilor și preturile pentru acestea, cu mențiunea că pentru frați se acordă o reducere de 25%. Frecvența cursurilor este de o ședință pe săptămână.

  • Cursuri de robotică și programare – 200 lei/lună
  • Cursuri matematică clasa a VIII-a cu Prof. Dana Fântână – 50 lei/ședință
  • Cursuri actorie cu actrița Mihaela Deceanu – 35 lei/ședință
  • Cursuri fashion design cu Ionela Oneț (ILO Le-ai) – 35 lei/ședință

Pentru detalii suplimentare și programări ne puteți contacta la tel. 0727471451 sau 0786151056 sau pe email: office@bburobotics.ro

Subscribe
Notify of
guest

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments

firma de top