m install
petlinii
nello construct

La Turda nu avem locuri special amenajate pentru picnic!

zamblau eugen
floris

Turdenii au liber la grătăreală! Asta pentru că administrația locală nu a amenajat locuri speciale pentru picnic, deși încă din anul 2012 legislația prevede acest lucru.

Administraţiile publice locale au fost atenţionate cu privire la obligaţiile ce decurg din Legea 54/2012 referitoare la organizarea zonelor special amenajate pentru activităţile de picnic.

Potrivit Legii 54/2012, activităţile de picnic pot fi organizate numai în zone special amenajate sau în zone indicate pentru picnic, care aparţin domeniului public sau privat al statului şi/sau unităţilor administrative-teritoriale, zone în care există utilităţi şi facilităţi pentru desfăşurarea unor astfel de activităţi şi este permisă aprinderea focului.

Cu toate acestea, singura zonă unde în opinia autorităților ar putea fi amenajate astfel de locuri, Băile Sărate, rămâne sub interdicția ariei protejate, cu alte cuvinte locurile de picnic, mai trebuie să aștepte!

„În aria protejată nu putem amenaja locuri de picnic și nici pe malul Arieșului, acolo doar cei de la Apele Române au dreptul pentru că dețin administrarea cursului de apă” susțin reprezentanții Primăriei Turda.

În această perioadă reprezentanții Ministerului Mediului şi Schimbărilor Climatice, Gărzii Naţionale de Mediu, în colaborare cu Poliţia Locală şi Jandarmeria Română, vor efectua controale în zonele de picnic pe durata minivacanţei de 1 Mai.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

1 Comentariu
Cele mai noi Cele mai vechi
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 73 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj
Comentarii recente

Ultimele articole: