La Turda, linişte la “pocnitori”

nello construct

Persoanele juridice care comercializează obiecte de distracţie pe bază de amestecuri pirotehnice trebuie să fie autorizate de Inspectoratul Teritorial de Muncă Cluj şi de Inspectoratul de Poliţie al Judeţului (IPJ) Cluj, arată un avertisment emis de IPJ.

Cei care vor deţine sau comercializa fără autorizaţie obiecte pirotehnice din clasa I vor fi amendaţi contravenţional de la 2.000 la 5.000 de lei. Comercializarea fără autorizaţie a obiectelor pirotehnice din clasele II-IV, a pocnitorilor, petardelor şi artificiilor din categoria ,,obiecte zburătoare luminoase” constituie infracţiune şi se pedepseşte cu închisoare de la trei luni la un an.

 

Potrivit comandantului Poliţiei Turda, comisarul Marcel Bogdan, în municipiul nostru nu au fost depistate încă persoane care utilizează sau comercializează astfel de obiecte pe bază de amestecuri pirotehnice. În această perioadă efectuându-se periodic razii pentru depistarea persoanelor care încalcă legea. “Nu au voie să comercializeze astfel de produse decât în ajunul de Crăciun şi în ultima zi din an adică 31 decembrie” explică Bogdan.

OFERTĂ SPECIALĂ: Comandă de pe quickmobile.ro (telefoane mobile, tablete, accesorii și gadgeturi), iar la prețul special se mai adaugă o reducere de 3%, folosind Codul QUICK818. Codul se folosește în coșul de cumpărături înainte de finalizarea comenzii.
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 46 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Comentarii recente

Ultimele articole:

Ne urmăresc pe rețele sociale: