La Turda încep dezbaterile publice pe tema bugetului

nello construct

Mâine au loc la Turda primele dezbateri pe tema bugetului din acest an. Vizaţi fiind cetăţenii din cartierul Micro I. Astfel, cu începere de la ora 16 la Şcoala Avram Iancu turdenii din această parte a oraşului îi pot adresa întrebări primarului Tudor Ştefănie pe această temă şi nu numai!

Joi, 15 ianuarie 2009, orele 16:00, la Şcoala Ioan Opriş are loc acelaşi gen de întâlniri. Alături de primarul Tudor Ştefănie vor participa şi reprezentanţi ai instituţiilor publice locale: Administraţia Financiară, Poliţia, Poliţia Comunitară, Spital, directori ai instituţiilor din Administraţia Publică Locală.

 

Pentru că în această perioadă se definitivează proiectul de buget pentru anul 2009 şi programele care privesc domeniile de interes ale strategiei de dezvoltare, reprezentanţii administraţiei publice aşteptă un număr cât mai mare de cetăţeni să ia contact cu noile proiecte ale municipiului de pe Arieş.

OFERTĂ SPECIALĂ: Comandă de pe quickmobile.ro (telefoane mobile, tablete, accesorii și gadgeturi), iar la prețul special se mai adaugă o reducere de 3%, folosind Codul QUICK818. Codul se folosește în coșul de cumpărături înainte de finalizarea comenzii.
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 46 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Ultimele articole:

Ne urmăresc pe rețele sociale: