m install
nello construct

La Transylvania Styeakhouse iau masa doar ”vedetele”: Vlăduța Lupău, cu fetele la cină!

floris

Cunoscuta interpretă Vlăduța Lupău, una dintre cele mai în vogă artiste de petreceri de la noi din România, a luat masa aseară la restaurantul Transylvania Steakhouse din Cluj-Napoca.

Localul este unul exclusivist, mai ales prin prețurile practicate, dar a generat și numeroase păreri pro și contra, de la deschiderea sa, fiind una dintre locațiile cele mai comentate sau parodiate din România, la momentul actual.

Evident, ”topul de pe lume” nu putea să nu atragă și o doză de ”hate” specific rețelelor sociale, însă dincolo de asta, strategia de marketing a prins, iar mulți au auzit de localul exclusivist din Cluj-Napoca, care face atâtea furori în ”social media”.

Așa că, în timp ce unii se uită cu jind la ceea ce se întâmplă în acest local, poate cu invidie, poate cu răutate sau pur și simplu dintr-o impotență economică frustrantă, restaurantul Transylvaia Steakhouse continuă să fie atracția culinară a celor din înalta societate clujeană.

Citește și: A dat-o în bară Avram Gal cu restaurantul Transylvania Steakhouse? Localul a strâns multe recenzii negative!

Avram Gal, unul dintre proprietarii localului, nu s-a ferit niciodată să spună că localul are ”cele mai mari prețuri”, dar a subliniat și faptul că este un local exclusivist, pentru oamenii cu bani din Cluj-Napoca, care își permit să se delecteze cu produsele de calitate pe care le oferă, la prețuri pe care un om ”obișnuit” nu și le permite.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

11 Comentarii
Cele mai noi Cele mai vechi
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 56 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: