marian morar
m install
nello construct

La mai bine de 24 de ore de la bătaia cu răngi din Bistra nu a fost reținut niciun suspect!

zamblau eugen

Un tânăr din Bistra, care a sesizat la 112 faptul că la un bar din localitate este o petrecere cu zeci de persoane, deși acest lucru este interzis în această perioadă, a fost bătut cu bâte și răngi, de persoane cu cagule pe față, după ce polițiștii au plecat de la fața locului și cu constatat că… nu au acces în bar.

Dorel Rîșteiu a sunat la 112, reclamând funcționarea barului, în timpul nopții. Polițiștii s-au deplasat la fața locului, însă au constatat că nu au acces în bar. 

Ulterior, polițiștii au plecat de la fața locului, iar la scurt timp Dorel Rîșteiu a fost atacat de mai multe persoane, cu cagule, care l-au bătut și i-au distrus mașina.  IPJ Alba spune că a deschis o anchetă iar vinovații vor fi trași la răspundere. La mai bine de 24 de ore de la producerea faptei însă, nu a fost reținut niciun suspect!

Citește și: Scandal la Bistra, azi noapte! Polițiștii, acuzați că protejează afacerile unui coleg de-al lor! (UPDATE)

În noaptea de sâmbătă spre duminică bărbatul vătămat nu a vrut să depună o plângere. Ancheta este desfășurată de polițiștii IPJ Alba. Mai mult de atât a fost deschisă și o anchetă internă în ceea ce îi privește pe oamenii legii care au intervenit în noaptea atacului.

Cercetarea este coordonată de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpeni. În acest sens a fost deschis un dosar penal in rem pentru loviri sau alte violențe, au declarat pentru alba24.ro, reprezentanții parchetului din Câmpeni.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2