nello construct

La gala de box Daniel Boxing Club Câmpia Turzii, titlu la categoria 80 kg/seniori a fost câștigat de David Anton, care este subofițer în Jandameria Sălaj!

În cadrul primei ediții a galei de box „Daniel Boxing Club Câmpia Turzii”, care s-a desfășurat sâmbătă 18 noiembrie în Sala Sporturilor „Ioan Stanatiev” din Câmpia Turzii, am avut parte de o prezență inedită printre pugiliștii care au urcat în ring.

Astfel, în urma meciului de la categoria 80 de kg (seniori), câștigător a fost declarat sportivul David Anton de la SCM Zalău, care în viața de zi cu zi este plutonier în cadrul Jandarmeriei Sălaj.

Pugilistul zălăuan este pregătit și susținut din colțul ringului de un alt lucrător în Jandameria Sălaj, respectiv plutonierul-adjutant Virgil Meleg.

Va reamintim ca gala de la Câmpia Turzii a fost transmisă în direct de TurdaNews pe conturile sale de Facebook și You Tube.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 49 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Ultimele articole: