La finele lunii noiembrie vor fi finalizate principalele lucrări efectuate de Compania de Apă Arieş

foto_102011_traian-giurgiu

Pe buzele tuturor stă acum o singură întrebare: când se termină săpăturile la Turda şi mai ales când se asfaltează şi se repară drumurile în urma lucrărilor efectuate de Compania de Apă Arieş de introducere a apei şi canalizării?

Traian Giurgiu (foto), managerul de proiect, a fost prezent astăzi în studioul Radio Transilvania şi a adus lămuriri cu privire la evoluţia lucrărilor.

La finele lui octombrie se finalizează lucrările în cele patru comune: Luna, Viişoara, Mihai Viteazu şi Sănduleşti, pachet ce prevede extinderea canalizării în mediul rural.

“În total din 7 pachete de lucrări finalizăm în acest an şase, ultimul pachet are termen contractual luna februarie 2012 – extindere canalizare Câmpia Turzii. Acum este finalizat în proporţie de 97%, însă din cauza unei staţii de pompare pentru care s-a primit foarte târziu avizul de la CFR, lucrările au suferit o oarecare întârziere şi asta din motive obiective” spune Giurgiu.

Reprezentantul Companiei de Apă Arieş a mai precizat că deşi temperaturile vor scădea simţitor în lunile următoare, se vor utiliza tehnologii de asfaltare adaptate acestor temperaturi.

Între timp sunt zeci de reclamaţii privind gropile din asfalt, aşa numitele “bărcuţe” nu mai miră pe nimeni, chiar dacă este vorba despre o stradă recent modernizată sau de una “adusă la starea iniţială” de către constructorul care a executat lucrări în zonă.

Cei de la CAA dau vina pe traficul greu, pe anumite străzi cum este Axente Sever de exemplu nu s-a circulat până acum cu maşini de mare tonaj, dar în momentul devierii circulaţiei aceste autovehicule au utilizat frecvent traseul menţionat, consecinţele se văd şi acum…

Subscribe
Notify of
guest

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments

firma de top