nello construct

La Cluj a ajuns deja bradul de Crăciun. Va fi instalat în Piața Unirii

Clujenii fac pregătiri serioase pentru sărbătorile de iarnă. Autoritățile locale au adus deja bradul de Crăciun care va fi instalat în Piața Unirii.

Bradul măsoară câțiva metri și a fost adus din zona de munte a județului Cluj. Urmează ca aceasta să fi împodobit pentru că din 24 noiembrie începe Târgul de Crăciun în Piața Unirii din Cluj-Napoca.

În 2024, la Cluj-Napoca vor avea loc două Târguri de Crăciun: unul în Piața Unirii, iar altul pe proaspăt modernizatul platou al Sălii Sporturilor „Horia Demian”.

Piața Unirii va deveni începând cu data de 24 noiembrie „Planeta Crăciun”, unde căsuțe iluminate și decorate în spiritul sărbătorilor de iarnă, o roată panoramică și alte surprize vor încânta vizitatorii.

De asemenea, pe Platoul Sălii Sporturilor „Horia Demian”, începând cu data de 1 decembrie, clujenii și vizitatorii orașului sunt invitați să exploreze căsuțele cu delicatese tradiționale și multitudinea de activități și spectacole, dar și patinoarul din locație. Ambele târguri vor putea fi vizitate până în data de 1 ianuarie 2024.

La Sibiu se deschide mai repede târgul de Crăciun!

Piața Mare din Sibiu va găzdui cea de-a 16-a ediție a Târgului de Crăciun din Sibiu, care va avea loc în acest an între 17 noiembrie 2023 și 2 ianuarie 2024.

De-a lungul anilor, Târgul de Crăciun din Sibiu s-a impus în rândul evenimentelor de profil ca primul târg de Crăciun tradițional din România și, în același timp, ca o destinație de interes turistic internațional.

Sibiul a devenit în cei 16 ani una dintre destinațiile preferate ale turiștilor pentru sezonul sărbătorilor de iarnă și prin prisma faptului că Târgul de Crăciun din Sibiu a primit recunoaștere prin prezența în multiple topuri internaționale, fiind chiar subiect al unui articol detaliat în prestigiosul New York Times.

Târgul de Crăciun din Sibiu propune sibienilor și turiștilor în acest an peste 110 expozanți, mai mult de o treime dintre ei fiind la prima prezență în cadrul acestui eveniment.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 49 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Ultimele articole: