marian morar
m install
nello construct

La câteva zile după ce USR Turda a anunțat ”lista de candidați”, conducerea județeană a USR spune că ”nu e definitivă” și că încă ”sunt negocieri”!

zamblau eugen

USR Turda este într-o situație penibilă! Organizația județeană a USR Cluj neagă faptul că lista de candidați pentru Consiliul Local și pentru Primăria Turda ar fi ”definitivă”. ”Lista candidaților la alegerile locale este încă obiectul  negocierilor”, spun cei de la USR Cluj, după ce USR Turda a dat publicității o listă cu candidații USR-PLUS pentru alegerile locale din acest an.

”În ultimele zile au apărut în spațiul public informații  privind lista candidaților Alianței USR-PLUS la alegerile locale din iunie 2020. 

Pe această cale, USR Cluj dorește să menționeze că lista candidaților la alegerile locale este încă obiectul  negocierilor, nu există o listă definitivă, iar cele apărute în spațiul public nu reflectă rezultatul final al negocierilor dintre cele două partide politice.

USR Cluj împreună cu partenerul Plus Cluj vor comunica aceste rezultate în momentul definitivării discuțiilor la fiecare nivel al celor două partide.”, au precizat oficialii USR Cluj, într-un comunicat transmis TurdaNews.

Conform informațiilor noastre, cei de la USR Turda au forțat negocierilor, impunându-l pe Andrei Suciu candidat la Primărie, deși acesta este perceput ca fiind omul din fosta administrație Ștefănie, care a fost implicat în protejarea celor care au jefuit milioane de lei de la Zoo Turda. O parte a oamenilor de valoare din PLUS Turda nu au dorit să-și asocieze numele cu această mascaradă și au făcut un pas înapoi. Astfel că pe lista anunțată au apărut doar nume agreate de Emil Turdean, conducătorul de facto al USR Turda.

Reacția USR Cluj vine după dezvăluirile făcute de TurdaNews, privind nemulțumirile din interiorul alianței USR-PLUS.

Surse politice din cadrul alianței ne-au precizat că lista nu este completă pentru că s-au retras câteva nume importante, care nu au mai dortit să apară pe lista de candidați, din cauza implicării lui Andrei Suciu în protejarea jafului de la Zoo Turda.

”Ceea ce au făcut este o mizerie. S-a impus punctul de vedere al lui Emil Turdean, care este cel cu banii. Pe unii a reușit să-i cumpere, dar nu toți avem caractere de acest gen. Unii au spus că nu-și pot asocia numele cu un om compromis, care a fost implicat în neregulile fostei administrații PDL-iste, până în 2016. Au apărut dovezi clare, nu mai vorbeam de presupuneri. Este clar că USR-PLUS va avea mult de pierdut, pentru că pe primele locuri sunt nume de oameni compromiși, tarseiști sau ”no name”-uri. E păcat. Era un proiect frumos. Plus că acum Emil Turdean colaborează cu Ursuleanu, cel despre care spunea că este ”omul lui Dragnea”. Păi, aici am ajuns?! Nu ar fi exclus să auziți și despre o colaborare cu PSD-ul, dacă tot s-a ajuns până aici”, ne-a declarat o sursă din alianța politică.

Citește și:

USR-PLUS Turda n-a reușit să facă ”de-o listă” de consilieri! Unii s-au retras și n-au dorit să candideze!

”În baza protocolului de alianță politică dintre USR şi PLUS, comisiile de negociere ale USR Turda şi PLUS Turda au stabilit candidatul comun la Primăria Turda şi lista comună a candidaţilor la Consiliul Local. În urma acestor negocieri, decizia luată a fost următoarea: 
Candidatul unic al Alianţei USR PLUS Turda la postul de Primar al municipiului Turda este Suciu Andrei. Lista candidaţilor la Consiliul Local Turda este: 

1. Suciu Andrei (USR) 
2. Rigman Ciprian (USR) 
3. Blăniţă Gabriela (PLUS) 
4. Teban Adrian (USR) 
5. Nemeş Viorel (PLUS) 
6. Ceclan Liviu (USR) 
7. Turdean Mery-Magdalena (PLUS) 
8. Pop Gavril (USR) 
9. Micu Ovidiu (USR) 
10. Duca Corina (USR) 
11. Andrus Călin-Dorel (PLUS) 
12. Voultsios Mihaiela-Adriana (PLUS) 
13. Oltean Marcela (PLUS) 
14. Nistor Alexandra (USR) 
15. Pop Alin (USR) 
16. Prundaru Gheorghe (USR) 
17. Kirsch-Mangu Alexandra-Timea (PLUS) 
18. Sandor Sorin (PLUS) 
19. Schlanger Robert (PLUS) 
20. Andreica Cristian (USR) 
21. Chiriac Liviu (USR) 
22. Raţiu Ancuţa (USR) 
23. Baicu Daniel (PLUS) 
24. Laszlo Nemeti (PLUS) 
25. (USR) 
26. (USR) 
27. (USR)”, a transmis filiala USR Turda, în urmă cu câteva zile.

usr turda lista

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2