La Câmpia Turzii, Ziua Unirii se sărbătoreşte mai repede

nello construct

Manifestările vor începe vineri, 23 ianuarie, când în sala mică a Casei de Cultură „Ionel Floaşiu” la ora 12.30 va avea loc o masă rotundă. Tema acesteia este „ ANIVERSAREA A 150 DE ANI DE LA  CONSTITUIREA ROMÂNIEI MODERNE” . Vor fi rostite alocuţiuni ale invitaţilor, vizonarea documentarului istoric „Unirea-n cuget şi-n simţiri”, prezentare de lucrări pe tema constituirii României moderne, omagierea personalităţii domnitorului Al. Ioan Cuza.

În aceeaşi zi, dar de la ora 14, cetăţenii municipiului sunt invitaţă să joace „Hora Unirii”. Parteneri în această acţiune sunt Casa de Cultură „Ionel Floaşiu”, Societatea Culturală „ Avram Iancu”, Colegiul Tehnic „Victor Ungurean” şi Liceul Teoretic „Pavel Dan” dar şi Primăria şi Consiliul Local din Câmpia Turzii.

 

OFERTĂ SPECIALĂ: Comandă de pe quickmobile.ro (telefoane mobile, tablete, accesorii și gadgeturi), iar la prețul special se mai adaugă o reducere de 3%, folosind Codul QUICK818. Codul se folosește în coșul de cumpărături înainte de finalizarea comenzii.
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 46 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Ultimele articole:

Ne urmăresc pe rețele sociale: