nello construct

L-a bătut în propria lui casă până l-a băgat în spital! Acum, bărbatul este cercetat pentru lovire și amenințare!

La data de 16 noiembrie 2023, polițiștii Secției 1 Poliție Cluj-Napoca au emis o ordonanță de reținere pe numele unui bărbat de 33 de ani, din județul Bistrița-Năsăud, cercetat pentru infracțiunile de lovire sau alte violențe și amenințare.

Potriti IPJ Cluj, în cadrul cercetărilor s-a stabilit că la data de 9 noiembrie, inculpatul și-ar fi agresat un vecin în locuința acestuia, cauzându-i răni grave care au necesitat îngrijiri medicale de 25-26 de zile.

Mai mult, polițiștii spun că bărbatul nu se află la primul conflict cu vecinul său, acesta amenințându-l cu acte de violență.

„În cadrul cercetărilor s-a stabilit că la data de 9 noiembrie a.c., bărbatul, aflându-se la o locuință din Cluj-Napoca l-ar fi agresat fizic pe un alt locatar, cauzându-i leziuni care au necesitat îngrijiri medicale de 25-26 de zile.

De asemenea, la data de 24 octombrie a.c., bărbatul în cauză l-ar fi amenințat pe vecinul său cu acte de violență care i-au cauzat o stare de teamă.” – a transmis IPJ Cluj

În baza probatoriului, polițiștii l-au reținut pentru 24 de ore, fiind condus într-un Centru de Reținere și Arestare Preventivă, urmând a fi prezentat magistraților pentru dispunerea unei noi măsuri legale.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 49 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Comentarii recente

Ultimele articole: