marian morar
m install
nello construct

KSA Teomar și-a cerut insolvența!

zamblau eugen

Societatea comercială KSA Teomar SRL din Câmpia Turzii și-a cerut insolvența. Dosarul a fost înregistrat pe rolul Tribunalului Specializat Cluj.

Societatea era încadrată la ”risc mare” de insolvență, având în vedere situația economică. În anul 2022, compania a avut o cifră de afaceri de 3 milioane de lei și un profit insignifiant de 65 de lei, cu 18 de angajați. Acționarii societății figurează Rotar Ana (95%) și Moldovan Vasile (5%), prima fiind și administratorul societății.

În 2016, compania figura în TOP PROFIT local, conform datelor prezentate la acea vreme de siteul nostru de știri. De asemenea, în 2018 era pe locul 18 în TOP ANGAJATORI din Câmpia Turzii. În octombrie 2023, Primăria Câmpia Turzii a publicat o listă a datornicilor, în care se aflau mai multe firme din grupul KSA (KSA Teomar, KSA Teocrista și KSA T&T Retail), care cumulau datorii la bugetul local care se ridicau la circa 70.000 de lei.

Rotar Ana a fost administrator și la societatea Casa Construct SRL, care între timp a fost radiată de la Registrul Comerțului, după ce societatea a intrat în insolvență, cu datorii uriașe. Societatea îi aparținea soțului său, Rotar Cristian. În prezent, Rotar Cristian este acționar (100%) la KSA T&T Alpha SRL.

Rotar Ana mai este asociat și administrator în alte societăți din grupul familiei: KSA T&T Construct SRL, KSA T&T Retail SRL, KSA Teocrista și KSA T&T Panorama SRL.

Cu KSA T&T Retail SRL, care cel mai probabil operează magazinele KSA prin care se vând produse refuzate din marile rețele de distribuție, a avut o cifră de afaceri de 9.8 milioane de lei, în anul 2022, cu un profit de 1.7 milioane de lei (date 2022).

CU KSA T&T Construct SRL, care activează în domeniul comerțului cu ridicata al mașinilor pentru industria minieră și construcții, a realizat o cifră de afaceri de 2.7 milioane de lei și un profit de 225.000 lei. KSA T&T Panorama SRL nu figurează cu activitate economică, fiind înființată în anul 2022. CU KSA Teocrista SRL a avut o cifră de afaceri de 775.000 lei și un profit de 657.000 lei.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

1 Comentariu
Cele mai noi Cele mai vechi
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2