Kartiştii turdeni, locul I la Cupa Era de la Oradea!

nello construct

Echipa de karting de la Clubul Copiilor a mai obţinut un premiu valoros, locul întâi la concursul interjudeţean "CUPA ERA", concurs organizat de Palatul Copiilor Oradea în data de 24 octombrie. A fost o participare numeroasă şi de calitate datorită vremii foarte frumoase, iar micii concurenţi au luat în serios, ca de obicei, şi acest ultim concurs din acest an.

 

Clasa "pufo" a deschis manşele de concurs, RUS TUDOR obţinând locul 3, la 100 fa NAGY OTTO a câştigat, iar PINTEA ŞERBAN a completat podiumul pe 3, la 50 naţional juniori PINTEA ŞERBAN a învins şi la seniori pe locul 2 a fost NAGY OTTO, la 125 kz podiumul a fost ocupat doar de turdeni în această ordine: TRIFU MIHAI, NAGY OTTO şi PINTEA ŞERBAN, iar menţiune au mai primit RÎŞTEI GEORGE şi ONIŞOR GEORGE, aducându-şi toţi contribuţia prin efortul depus la victoria echipei turdene! Mai trebuie spus că pilotul BABAIOANA LUCIAN, component al echipei turdene, a obţinut locul trei în clasamentul general la clasa KZ2 în campionatul naţional organizat de Federaţia Romană de Automobilism Sportiv.

OFERTĂ SPECIALĂ: Comandă de pe quickmobile.ro (telefoane mobile, tablete, accesorii și gadgeturi), iar la prețul special se mai adaugă o reducere de 3%, folosind Codul QUICK818. Codul se folosește în coșul de cumpărături înainte de finalizarea comenzii.
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 46 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Ultimele articole:

Ne urmăresc pe rețele sociale: