nello construct

Karting: Darius Babaioana (Transkart Racing Turda) a câștigat ultima etapă din Campionatul Național! E lider! (VIDEO)

Pilotul turdean Darius Babaioana, de la Transkart Racing Turda, a câștigat etapa 6 a Campionatului Național de la categoria KZ2 (cea mai puternică din competiția de karting), care s-a disputat azi pe circuitul AMC Kart Tunari.

Pilotul turdean se află pe locul 1 la general. Titlul de campion la categoria KZ2 era singurul care-i lipsea din lista lungă de trofee câștigate de-a lungul anilor, fiind campion național la toate categoriile la care a concurat până acum, lucru mai rar întâlnit.

”Mulțumim tuturor celor ce îl urmăresc și susțin pe Darius Babaioana în această aventură magică, kartingul!”, a transmis jurnalista Anca Babaioana-Varga, mătușa pilotului turdean.

Din echipa tehnică a lui Darius Babaioana fac parte: Szell Tibor, Dichiara Bruno, Adrian Mihuț, Marius Vasile, Mihai Metea, Ovidiu Don. printre susținătorii săi financiare se află: Nello Construct, LG Trans, Noraly, Regio Escavații, Zapadina, Votrom, Sergiu Trans, Lămurean Trans și CIA Aboliv.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 49 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Ultimele articole: