Jurnalistul turdean Emil Hălăștuan are nevoie de 10.000 de euro pentru o intervenție chirurgicală urgentă!

emil editorial

Jurnalistul Emil Hălăștuan are nevoie de ajutorul turdenilor. Acesta a anunțat printr-o postare publicată pe pagina personală de Facebook faptul că are nevoie de circa 10.000 de euro pentru o intervenție chirurgicală pe care este nevoit să o facă în Belgia. 

Investigațiile medicale necesare și cu consultațiile aferente, costurile pot ajunge până la 10.000 de euro, spune jurnalistul, bani de care nu dispune în acest moment.

Iată mai jos mesajul integral:

„Am nevoie de circa 10 mii de euro, pentru o intervenție chirurgicală la arterele carotide. Din cauza sindromului ”Șpaga” de care suferă sistemul medical public din România, am fost nevoit să apelez la spitale din străinătate pentru indicarea soluției optime de rezolvare a stenozei carotidiene de care sufăr de peste 6 ani.

Datorită unui medic turdean, care lucrează în Belgia, am găsit înțelegere și susținere la Spitalul Universitar Saint Luc, din Bruxelles. Acolo pot scăpa de stenoză prin intervenție chirurgicală, însă operația costă circa 6000 – 7000 de euro. Cu tot cu investigațiile medicale necesare și cu consultațiile aferente, costurile pot ajunge până la 10.000 de euro. Am încercat să fac rost, pe cont propriu, de suma necesară intervenției dar nu am reușit. În ultimele zile, căderile tensiunii arteriale, cauzate de slaba circulație a sângelui în zona capului, s-au înmulțit. În aceste condiții, șansele producerii unui accident vascular cerebral cresc, pe zi ce trece.

De aceea apelez la ajutorul publicului, al colegilor, al prietenilor și al cunoștințelor. Prin donațiile dumneavoastră (sume mici, de la numeroși donatori) s-ar putea strânge suma de care am nevoie pentru a mă interna la Spitalul Universitar Saint Luc, din Bruxelles, în vederea efectuării unei intervenții chirurgicale (endarterectomie) ce are drept scop curățarea arterelor carotide, blocate, în procent de până la 70 la sută, de depuneri calcifiate, care nu au putut fi îndepărtate prin tratamentul medicamentos pe care îl urmez, regulat, din 2012.

Persoanele care au disponibilitatea de a mă ajuta să strâng suma necesară pentru plata intervenției chirurgicale pot depune orice sumă în conturile:

RO64BTRLEURCRT0304011901, pentru depuneri in euro și RO17BTRLRONCRT0304011901, pentru depuneri in lei, deschise la Banca Transilvania Turda, pe numele Hălăștăuan Emil-Vanea. Persoanele juridice care doresc să sprijine financiar acest demers pentru redresarea stării mele de sănătate pot face donații în contul R003RNCBO110001485410001, deschis la BCR Turda de Fundația ”Speranța Diabeticilor” din Turda, entitate juridica ce incheie contracte de sponsorizare in acest sens. 

Vă mulțumesc, 

Emil HĂLĂȘTĂUAN”

Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments

firma de top