Jurnalistul Ovidiu Bucur a pierdut și recursul de la Curtea de Apel! E bun de plată pentru daune morale!

foto_032017_bucur-ovidiu

Jurnalistul Ovidiu Bucur a pierdut și recursul pe care l-a făcut după ce Tribunalul Cluj a decis că daunele morale de 15.000 de lei, către doi profesori din Câmpia Turzii, care au fost calomniați printr-un articol publicat de Ziar 15 Minute, trebuie plătite în solidar cu societatea Jurnal Concept Media SRL. Între timp, Ziar 15 Minute funcționează pe o altă societate, înființată la finele anului trecut.

”Respinge ca inadmisibil recursul declarat de pârâţii S.C. Jurnal Concept Media S.R.L. şi Bucur Adrian Ovidiu împotriva deciziei civile nr. 1301/A din 8.11.2016 a Tribunalului Cluj, pronunţată în dosar nr. 1199/328/2015, pe care o menţine. Decizia este definitivă. Dată şi pronunţată în şedinţa publică din 16 martie 2017”, se precizează în Hotărârea pe scurt, cu numărul 64, a Curții de Apel Cluj.

“Profesorul întreţine relaţii sexuale cu bărbaţi şi elevi. A fost sesizat Inspectoratul Scolar si Directia pentru Protectie a Copilului si serviciul de Asistenta Sociala Campia Turzii!!!!!!, se precizează pe FACEBOOK”, erau acuzațiile aduse de Ovidiu Bucur, fără o minimă verificare.

Citește și:

Cei doi profesori care s-au cobnsiderat vătămați în urma articolului publicat de Ovidiu Bucur, Szekely Ștefan și Cocan Ionel, au câștigat în instanță dreptul de a primi daune morale de 15.000 de lei, pentru ambii. Suma trebuie plătită în solidar, de jurnalistul Ovidiu Bucur și de societatea editoare, Jurnal Concept Media SRL. Între timp, Ziar 15 Minute este editat de o altă societate, Jurnal Concept SRL, care a preluat activitatea fostei societăți de la începutul acestui an.

Citește și:

Publicația Ziar 15 Minute sau jurnalistul Ovidiu Bucur nu au făcut nici o referire la procesele pierdute și nici nu și-au cerut scuze până acum, pentru greșeala făcută.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole:

firma de top