Jurnalistul Gelu Florea, amenințat! ”Nici Jandarmeria, nici Armata nu-l scapă!”

geluflorea amenintat

Jurnalistul Gelu Florea a fost amenințat, prin intermediul unui mesaj transmis paginii de Facebook a TurdaNews de către un turdean (cont: https://www.facebook.com/is.cata.733) care apoi a încercat să-și blocheze vizibilitatea față de noi, însă am apucat să facem printscreenul la timp, pentru a dovedi cine a transmis mesajele. Poliția a fost sesizată!

Amenințarea vine din partea celui care ieri a făcut obiectul unui articol publicat de TurdaNews, cu referire la un tânăr de 27 de ani din Turda, care a fost urmărit de mașina Poliției și apoi blocat în trafic, descoperindu-se că folosea plăcuțe de înmatriculare false și documente false la autoturism, fiindu-i reținut permisul de conducere și având dosar de cercetare penală.

Citește și:

Tânăr din Turda, urmărit de mașina Poliției! Și-a pus plăcuțe de înmatriculare false! Tot false erau și documentele autoturismului!

”Fii atent că te caută acea persoană în trafic în Turda, să-ți distrugă mașina! Grijă mare pentru acea știre! Eu ți-am spus frumos s-o scoți, nu ai vrut! Ăla te scoate și din gaură de șarpe, că-l cunosc! Să știi că nici Jandarmeria și nici Armata nu te scapă, îți distruge mașina și îți ia plăcuțele tale de înmatriculare. Vă dă foc la sediu! S-a jurat pe fetița lui, în fața mea, că va face toate astea.”, este mesajul amenințător transmis de pe contul Is Cata, care s-a recomandat un prieten foarte apropiat al celui prins că a încălcat legea.

Acesta este contul:

cont cata

Întrucât amenințările la adresa unui jurnalist sunt foarte grave, s-a depus o plângere penală la Poliție, pentru a identifica făptașii și pentru a se lua măsuri de urgență, necesare pentru a preîntâmpina amenințarea pusă la cale.

”Meseria de jurnalist implică și astfel de situații, mai ales în cazul meu, care mai scriu și articole de investigații foarte neplăcute. Sunt convins că organele abilitate vor acționa suficient de rapid încât să nu-i dea posibilitatea să-și mai pună planurile în aplicare. este foarte grav, mai ales în această perioadă, fiind și stare de urgență decretată la nivel național. Dar, ca jurnalist, am spus întotdeauna că prefer să-mi fie frică, decât să-mi fie rușine că am făcut ceva rușinos. Este adevărat că, în cursul zilei de ieri, mi s-a solicitat ”respectuos” să șterg acea știre, însă i-am transmis că nici nu se poate pune această problemă! Articolul rămâne! Âineți aproape pentru că azi voi publica o investigație BOMBĂ despre afaceri dubioase cu chinezării sanitare, introduse în Spitalul Turda, prin intermediul unei donații, cu documente false”, a spus jurnalistul Gelu Florea.

UPDATE:

În urmă cu puțin timp, cel cu contul Is Catalin și-a modificat numele contului în Ptc Popa:

cont popa

WhatsApp Image 2020 04 25 at 12.22.01

WhatsApp Image 2020 04 25 at 12.22.10

WhatsApp Image 2020 04 25 at 12.22.23

Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole:

firma de top