Jurnal Concept Media SRL, fosta societate deținută de Ovidiu Bucur, somată să-și plătească datoriile!

Screenshot 2021 01 25 at 15.23.10

Jurnal Concept Media SRL, fosta societate deținută de Ovidiu Bucur și Cărtuță Gabriela, care a editat publicația Ziar 15 Minute, este somată de Primăria Turda să-și plătească datoriile! 

În prezent, societatea este deținută doar de Cărtuță Gabriela (Ovidiu Bucur a deținut 20% până la finele anului 2017), după ce s-a decis închiderea activității, având în vedere problemele financiare care apăruseră, dar și a certurilor dintre cei doi, care erau co-acționari.

Ziar 15 Minute, unde redactor era Ovidiu Bucur, și-a încetat apariția la finele anului 2017. La acel moment, avea mai multe probleme de natură financiară, încheind anul pe pierdere și cu datorii de peste 3 ori mai mari decât cifra de afaceri anuală.

Curtea de Conturi a descoperit că Primăria Tritenii de Jos ar fi plătit circa 70.000 de lei societății Jurnal Concept Media SRL (care edita Ziar 15 Minute) pentru servicii de publicitate pentru ”promovare turistică”, care nu au fost executate. Astfel, banii trebuiau returnați. Însă, societatea și-a încetat activitatea. 

Aceeași societate a fost obligată de instanță să plătească daune de 15.000 de lei, în solidar cu jurnalistul Ovidiu Bucur, după ce a publicat un articol mincinos la adresa unor profesori din localitate. Jurnalistul Ovidiu Bucur susține că și-a plătit datoriile față de profesorii respectivi.

Citește și:

Jurnalistul Ovidiu Bucur a pierdut și recursul de la Curtea de Apel! E bun de plată pentru daune morale!

Ovidiu Bucur figura cu datorii, pe persoană fizică, și la Primăria Municipiului Câmpia Turzii.

Citește și:

Datornicii la bugetul local din Câmpia Turzii: oameni de afaceri, judecători, consilieri locali, candidați la alegerile locale, fii de consilieri locali și jurnaliști!

După despărțirea de Jurnal Concept Media SRL/Ziar 15 Minute, Ovidiu Bucur și-a deschis o altă societate, BlackBelt Marketing SRL, care editează siteul RefleqtMedia. Cu noua societate a înregistrat un profit net de 94.000 de lei, în anul 2019.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments

firma de top