m install
petlinii
nello construct

Juniorii U-15 de la Sticla Arieșul Turda vor fi în direct pe TurdaNews, în confruntarea cu CFR Cluj!

floris

Noua conducere de la Sticla Arieșul Turda a decis să pună un accent mai mare pe centrul de copii și juniori al clubului de fotbal, inclusiv în ceea ce privește partea de promovare, așa că mâine dimineață juniorii U-15 de la clubul turdean vor fi în direct cu meciul de campionat pe care-l vor disputa împotriva celor de la CFR Cluj 2.

”Începând cu sambata 3 septembrie vom transmite live cu ajutorul TurdaNews și partidele grupelor U15, U13, U12, U11, U9 (o partida pe săptămână prin rotatie), în etapele în care seniorii desfășoară meciuri în deplasare, astfel încât tinerii și copii d-voastră să poată fi urmăriți de cei care nu au posibilitatea să-i însoțească la stadion: bunici, părinți, iubitori de fotbal, încercând ca 90 de minute toți să fim o echipă: ACS STICLA ARIESUL TURDA.”, a transmis conducerea clubului.

Echipele de juniori ale clubului turdean vor disputa 4 jocuri pe teren propriu, în cursul zilei de mâine, începând de la ora 9.30 și până după ora 14.15, la categoriile U-9, U-11, U-13, U-15.

Citește și: Fotbal: Șase meciuri pentru echipele clubului Sticla Arieșul Turda în această săptămână

De la ora 10.30, pe Municipalul turdean este programat jocul de la U-15, care este transmis în direct de TurdaNews, acest demers constituind o premieră la nivelul fotbalului juvenil din Turda. Jocul poate fi urmărit online pe platforma YouTube (https://www.youtube.com/turdanews) sau pe siteul TurdaNews, la secțiunea LIVE VIDEO (https://turdanews.net/live-video-2/). Pentru a nu rata transmisiunile în direct ale TurdaNews, vă recomandăm să vă abonați la canalul nostru de YouTube!

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: