Jumătate din unitățile de învățământ din Cluj funcționează în scenariul roșu

cursuri online

Potrivit Prefecturii Cluj, luni, numărul cazurilor confirmate cu coronavirus în școlile din județ a ajuns la 209. Este vorba de 132 de elevi, din 66 de școli și de 86 cadre didactice din 61 de unități de învățământ.

De asemenea, în prezent, 222 de unități de învățământ preuniversitar din județul Cluj funcționează cu predare exclusiv online.

Conform Grupului de Comunicare Strategică, până astăzi, 26 octombrie, pe teritoriul României, au fost confirmate 212.492 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19).

Cele mai multe cazuri noi au fost înregistrate în București (520), Capitala fiind urmată de județele Timiș (263), Cluj (199), Maramureș (181) și Dolj (146).

Astfel, conform Inspectoratului Școlar Județean Cluj, vineri, la nivelul judeţului, situația a fost următoarea: în 222 de unități de învățământ cursurile s-au ținut online, după scenariul 3 (roşu); 27 de unități de învățământ au funcționat în scenariul 2 (galben), adică hibrid; în 174 de unități de învățământ preuniversitar din județ s-a aplicat scenariul 1 (verde), adică participarea zilnică (față în față) a tuturor preșcolarilor și elevilor în unitățile de învățământ, cu respectarea și aplicarea tuturor normelor de protecție sanitară.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments

firma de top