nello construct

Judecătoria Turda: Arestat preventiv, azi, pentru agresiune sexuală! Victima are doar 8 anișori…

Un tânăr de 19 ani a fost arestat preventiv azi, decizia Judecătoriei Turda fiind luată după ce Parchetul de pe lângă Judecătoria Turda a prezentat probe că el ar fi agresat sexual o copilă de 8 ani.

Totul s-a petrecut pe strada Panait Cerna din Turda, ieri, în jurul orei 19.30. Conform ziarulclujean.ro, tânărul ar fi ademenit-o pe fetăță într-un loc cu vizibilitate redusă, iar apoi a mângâiat-o în zona genitală, propunându-i fetei să întrețină relații sexuale cu el.

Speriată, fata a reușit să fugă la părinții ei și a povestit incidentul, iar aceștia au mers la Poliție și l-au reclamat pe tânărul de 19 ani. Acesta o cunoștea atât pe fetiță, cât și pe părinții acesteia.

Polițiștii turdeni l-au reținut pe tânăr în cursul zilei de ieri, pentru 24 de ore, iar azi a fost arestat preventiv, pentru 30 de zile, în urma deciziei Judecătoriei Turda.

”Dispune arestarea preventivă a inculpatului M G, cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de agresiune sexuală, prevăzută de 219 alin. (1) şi (2) lit. c) C.pen., pentru o durată de 30 zile, începând de astăzi 21.09.2023, până la data de 20.10.2023 inclusiv.”, a fost decizia instanței de azi.

În ultima perioadă, pe fondul haosului din societatea românească, întreținut de cei cărora le place scandalul, circul și care consideră că ei au dreptul la orice, numărul cazurilor de agresiuni sexuale a crescut vertiginos. Chiar azi, TurdaNews a atras atenția asupra acestui fenomen tragic:

Citește și: Date îngrijorătoare! S-a dublat numărul de cazuri de viol judecate la Turda față de anul trecut

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

1 Comentariu
Cele mai votate
Cele mai noi Cele mai vechi
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 49 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Ultimele articole: