Jucării neconforme în magazinele clujene

nello construct

Aproape 2.000 de jucării au fost oprite temporar de la comercializare de inspectorii Oficiului pentru Protecţia Consumatorilor Cluj. Valoarea totală a celor 1.822 de jucarii care au fost scoase de pe raft însumează 37.608 de lei.

Acţiunea de verificare a OPC Cluj s-a desfăşurat în prima săptămână a lunii decembrie şi a cuprins 18.408 jucării în valoare totală de peste 1 milion de lei. Conform inspectorului şef adjunct Lenuţa Şuteu, în urma acţiunii de verificare a respectării prevederilor legale privind protecţia consumatorilor la comercializarea jucăriilor au fost aplicate 16 sancţiuni, din care nouă amenzi în valoare de 15.000 de lei.

OFERTĂ SPECIALĂ: Comandă de pe quickmobile.ro (telefoane mobile, tablete, accesorii și gadgeturi), iar la prețul special se mai adaugă o reducere de 3%, folosind Codul QUICK818. Codul se folosește în coșul de cumpărături înainte de finalizarea comenzii.
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 46 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Comentarii recente

Ultimele articole:

Ne urmăresc pe rețele sociale: