Jocul la Șură debutează la Urca pe 20 august

nello construct

O sărbătoare tradițională este programată peste câteva zile la Urca, comuna Viișoara.

Este vorba despre „Jocul la Șură” care va avea loc anul acesta pe 20 august. Evenimentul a ajuns la cea de-a 22 ediție și este organizat de Primăria i Consiliul Local Viișoara.

Primarul viișorean, Ioan Roman spune că și anul acesta a fost pregătit un amplu program artistic, cu invitați locali dar și din împrejurimi, nu va lipsi nici parada portului popular, slujba religioasă, masa festivă și programul folcloric.

În ceea ce privește programul folcloric, acesta va fi susținut de Formația de dansuri tradiționale Urca; Formația de dansuri populare Frata; Formația de dansuri populare Mociu; Formația de dansuri de la Tritenii de Jos.

Orchestra populară condusă de Nelu Gabor, soliștii Morea Beatrice, Bucur Aryana Maria, Olah Maria, Gabor Antonia, Nora Tășnadi, Morar Iacob, vor asigura succesul manifesătrii.

Capetele de afiș sunt: Maria Deac și Bogdan Toma.

OFERTĂ SPECIALĂ: Comandă de pe quickmobile.ro (telefoane mobile, tablete, accesorii și gadgeturi), iar la prețul special se mai adaugă o reducere de 3%, folosind Codul QUICK818. Codul se folosește în coșul de cumpărături înainte de finalizarea comenzii.
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 46 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Ultimele articole:

Ne urmăresc pe rețele sociale: