Jocul FC Argeş – FC Arieşul a fost reprogramat!

foto_042011_ariesul-reprogramare

FRF a reprogramat partida de fotbal FC Argeş – FC Arieşul, care ar fi trebuit să se dispute mâine, la Piteşti, meci contând pentru Liga 2 de fotbal. Asta după ce iniţial partida nu a fost programată, pe motiv că turdenii nu ar fi achitat nişte datorii faţă de foştii jucători.

Ulterior, turdenii au susţinut că ei au trimis documentele, care confirmau faptul că problema s-a rezolvat, însă… faxul Federaţiei nu a funcţionat! Directorul executiv al lui FC Arieşul, Adrian Stan, a declarat încă de ieri pentru TurdaNews că FC Arieşul nu are cum să piardă cu 0-3 jocul de mâine, de la FC Argeş, întrucât clubul turdean nu avea de ce să fie penalizat.

Lucrurile s-au lămurit azi, când FRF a comunicat clubului turdean că jocul cu FC Argeş va fi reprogramat, cel mai probabil în miercurea de după Paşte.

„Din câte am înţeles meciul va fi reprogramat, cred că vom juca în prima miercuri după Sărbătorile Pascale, dar mai aşteptăm o înştiinţare oficială de la Federaţie. Important este că nu vom pierde la "masa verde". Noi aveam nişte datorii faţă de Curtuiuş, Pop, Moldovan şi Miclea, pe care trebuia să le achităm până marţea trecută. Ne-am înţeles cu ei, am trimis nişte hârtii la FRF, dar dânşii au avut probleme cu faxul şi nu ne-au programat. Până la urmă situaţia s-a lămurit", a declarat preşedintele clubului, Virgil Blasiu, pentru Ziua de Cluj.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole:

firma de top