nello construct

Jandarmii clujeni vor fi prezenți în acest weekend la evenimentele din Cluj

În acest sfârșit de săptămână, pentru buna desfășurare a evenimentelor care vor avea loc pe raza județului și pentru a crea o atmosferă de siguranță în cadrul comunității, jandarmii clujeni continuă acțiunile specifice de asigurare a ordinii și siguranței publice.

În acest sens, jandarmii clujeni vor fi prezenți la ,,Recycle Fest Cluj”, ,,Sunday Special”, partida de handbal masculin dintre echipele AHC Potaissa Turda și HC Buzău 2012, respectiv partida de handbal masculin dintre echipele CS Universitatea Cluj Tineret și AHC Potaissa.

„Le recomandăm participanților la aceste manifestări publice să respecte indicaţiile organizatorilor și forțelor de ordine, să supravegheze cu atenție copiii, să aibă grijă de bunurile personale, să evite implicarea în conflicte de orice natură, iar în cazul în care se află într-o situație dificilă să solicite sprijinul jandarmilor.”, transmite Jandarmeria.

De asemenea, jandarmii montani clujeni din Muntele Băișorii, Călățele-Fântânele și Gilău sunt alături de turiști, pregătiţi să acorde sprijin persoanelor aflate în dificultate în zona montană.

Pentru evitarea situațiilor neplăcute, aceștia recomandă:

  • să se echipeze corespunzător zonei montane;

  • să nu se aventureze pe traseele turistice după lăsarea întunericului și fără echipamentul adecvat;

  • să folosească doar traseele marcate şi să urmărească marcajele de pe traseu;

  • totodată, pentru siguranța cetățenilor, este necesar ca atunci când întâlnesc animale sălbatice, să nu se apropie de acestea pentru a face fotografii sau pentru a le hrăni, motiv pentru care subliniem importanța conștientizării pericolului la care se pot expune prin astfel de acțiuni.

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 49 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Comentarii recente

Ultimele articole: