Jaluzele verticale pentru casa ta – de ce sunt populare?

turdanews - Jaluzele pentru casa ta - de ce sunt populare

Cu toții cunoaștem termenul de jaluzele și știm exact la ce ajută acestea. Aparte de faptul că blochează razele solare să pătrundă în încăperi, acestea conferă și intimitate dar și eleganță locuințelor noastre. Există o gamă extrem de largă de jaluzele, acestea mulându-se perfect pe ambientul oricărei camere.

Există mai multe variante, –  jaluzele orizontale si jaluzele verticale  – din care putem alege. Astăzi vom discuta despre elegantele și versatilele jaluzele verticale, care stau la îndemâna tuturor.

Jaluzelele verticale: de ce sunt atât de căutate?

Răspunsul la această întrebare este extrem de simplu: acest tip de jaluzele verticale dăinuie în timp datorită versatilității lor și a faptului că sunt extrem de ușor de manevrat. Acestea se integrează perfect în orice fel de spațiu: living, dormitor, holuri, bucătărie, birouri, spații comerciale, spații business. Culoarea și tipul de material le deosebește, însă efectul este același: un ambient plăcut și un design inovator, stilat, elegant. 

Jaluzelele verticale blochează lumina puternică din timpul zilei, fiind ideale în special pentru spațiile business, unde angajații nu pot fi deranjați de razele puternice ale soarelui, aceștia lucrând deja la computere. În cazul locuințelor personale, jaluzelele verticale asigură intimitatea atât ziua cât și noaptea, apărând și mobila de razele solare perturbatoare.

Tipuri de jaluzele verticale

Ca orice alt tip de accesoriu, acest tip de jaluzele verticale prezintă mai multe categorii distinctive. 

Modelele standard sunt realizate din materiale diverse, ce conțin poliester, fibră de sticlă și bumbac. Ele sunt disponibile într-o gamă diversificată de culori și tonuri, deci putem spune că au devenit deja un ”clasic” al locuințelor noastre și nu numai. Jaluzelele verticale standard se pot monta direct în tavan sau pe o consolă.

Un alt model de jaluzele verticale, mai modern ți cu un aspect unic, este cel ondulat. Forma ondulată creează un aspect dinamic încăperii în care sunt montate, jocul de lumini și umbre fiind unul spectaculos. Astfel, cadrul devine unul intim, familiar, plăcut. 

Ultimul model de jaluzele verticale este cel din PVC, preferat în special de instituțiile medicale, datorită faptului că sunt foarte ușor de curățat. Totuși, în ultimii ani, acest tip de jaluzele verticale și-a câștigat adepți care le folosesc în locuințele personale,  birouri sau spații comerciale/business. Jaluzelele din PVC se pretează foarte bine și în locuințele sau spațiile în care își petrec foarte mult timp persoane care suferă de alergii severe, fiind o opțiune perfectă datorită ușurinței cu care se pot curăța.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments

firma de top