Irina Munteanu, subprefectul județului Cluj, ne-a dezvăluit tainele din spatele unor reușite instituționale în pandemia COVID (VIDEO-INTERVIU)

Screenshot 2021-08-15 at 12.19.45

Irina Munteanu, subprefectul județului Cluj, ne-a acordat un interviu din perspectiva instituției care a fost în primele rânduri ale luptei anti-COVID, în care am încercat să descifrăm tainele unor reușite instituționale remarcate la nivel național.

De loc din Câmpia Turzii, Irina Munteanu este cea care a fost în Prefectura Cluj încă de la debutul pandemiei și este singurul oficial care, în toată această perioadă de la izbucnirea pandemiei COVID-19, a fost prezent pentru coordonarea activităților specifice, fie că a fost vorba despre testări sau despre campania de vaccinare, una reușită la nivel județean, de vreme ce ocupăm primul loc în rândul județelor, în privința populației vaccinate (procentual), după București.

Au fost și momente în care a rămas… singurul om din Prefectură (atunci când s-a schimbat prefectul, moment în care nu a mai existat cancelaria propriu-zisă)! Dar, a avut curajul să meargă mai departe și nu doar atât: a reușit să transforme imaginea unei instituții rigide într-una mai ”umană”. Momentele dificile ne cristalizează viața profesională, acestea fiind momentele în care profesionalismul există sau nu există, pentru că nu mai e loc de ”păcăleli”.

Deschisă, jovială, metodică, asumată, cu o energie remarcabilă, Irina Munteanu ne-a ajutat să pătrundem necunoscutele instituționale, într-o perioadă în care cu toții am trecut prin momente unice, care ne-au încercat greu existența.

Care este povestea din spatele activității subprefectului Irina Munteanu, o puteți afla urmărind interviul de mai jos (cu precizarea că a fost realizat vineri, 13 august 2021):

Te rugăm să accepți cookie-urile YouTube pentru a viziona acest video. Acceptând, vei avea acces la conținutul video de pe canalul YouTube al TurdaNews, care este un serviciu oferit de o terță parte.

YouTube – politica de confidențialitate 

Dacă accepți, opțiunea ta va fi salvată și pagina se va reîncărca cu noile setări.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole:

firma de top