Irina Munteanu, prefectul județului Cluj, onorată de ÎPS Andrei Andreicuț la pelerinajul de la Mănăstirea Nicula (VIDEO)

nello construct

Prefectul județului Cluj, Irina Munteanu, a primit astăzi în dar de la ÎPS Andrei Andreicuț și Biserica Ortodoxă Crucea Transilvană.

„În această zi de sărbătoare, îi oferim doamnei prefect Irina Munteanu, cea mai mare gratulare a Mitropoliei noastre, Crucea Transilvană rugându-l pe Dumnezeu ca să îi dea sănătate ca să ne ajute și pe noi să facem misiune bună în Biserica Domnului.”, a spus ÎPS Andrei Andreicuț.

Ceremonia a avut loc marți dimineață, în cadrul marelui praznic al Adormirii Maicii Domnului de la Mănăstirea Nicula, în prezența a sute de credincioși.

Irina Munteanu este din Câmpia Turzii și este prefectul județului Cluj de la începutul anului 2022, înainte fiind subprefect și angajat al Primăriei municipiului Câmpia Turzii.

OFERTĂ SPECIALĂ: Comandă de pe quickmobile.ro (telefoane mobile, tablete, accesorii și gadgeturi), iar la prețul special se mai adaugă o reducere de 3%, folosind Codul QUICK818. Codul se folosește în coșul de cumpărături înainte de finalizarea comenzii.
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 46 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Ultimele articole:

Ne urmăresc pe rețele sociale: