m install
nello construct

IPS Andreicuț pentru prima dată la Colegiul Tehnic Turda! (galerie foto)

floris

În această dimineață elevii de la Colegiul Tehnic Turda au primit vizita Înaltpreasfinţitul Arhiepiscop şi Mitropolit Andrei, care a slujit Sfânta Liturghie în capela colegiului cu hramul „Sfinţii Trei Ierarhi”.

La eveniment au fost prezenți un sobor de preoți în frunte cu protopopul Daniel Crișan, directorul unității de învățământ Dumitru Mateescu, cadre didactice, părinți, elevi dar și credincioși turdeni care au dorit să asiste la slujba religioasă.

Colegiul Tehnic Turda a mai fost vizitat de înalte fețe bisericești și anul trecut când Preasfinţitul Vasile Someşanul, Episcop-vicar al Arhiepiscopiei Clujului, a oficiat Sfânta Liturghie, în aceeași capelă școlară.

După slujbă elevii liceului îndrumați de preotul Sebastian Zăhan au prezentat un program artistic în amfiteatrul școlii, un program dedicat mamelor și asta pentru că nu de mult timp, am sărbătorit ființa cea mai dragă.

Vizita ÎPS Andreicuț a fost prilej de bucurie atât pentru elevi cât și pentru cadrele didactice, care au beneficiat de cuvintele de învățătură ale Mitropolitului Andrei.

O galerie foto puteţi vedea AICI.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 57 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: