marian morar
m install
nello construct

IPJ Cluj vine cu precizări în cazul șefului Poliției Câmpia Turzii, care ar fi obligat o minoră să dea declarații false despre Ovidiu Rusu!

zamblau eugen

Având în vedere informațiile apărute în spațiul public în cadrul a două articole de presă referitoare la un bărbat condamnat la o pedeapsă de 4 ani și 1 lună pentru infracțiunile de act sexual cu un minor și furt calificat, în care sunt făcute mențiuni referitoare la un denuț împotriva șefului Poliției municipiului Câmpia Turzii, Compartimentul Relaţii Publice este abilitat să comunice următoarele:

Citește tot aici: Șoc: Minora care a stat la baza condamnării lui Ovidiu Rusu susține că a fost forțată de șeful Poliției Câmpia Turzii să dea declarații false, că a întreținut relații sexuale!

„Bărbatul, de 39 de ani, a fost condamnat prin decizia Curții de Apel Cluj-Napoca din data de 7 aprilie 2023, la o pedeapsă de 4 ani și 1 lună pentru infracțiunile menționate mai sus, fiind dat în urmărire pe teritoriul național în aceeași zi, întrucât se sustrage executării pedepsei.

Cele două infracțiuni pentru care instanța a dispus condamnarea au fost cercetate pe parcursul urmăririi penale de către polițiști din cadrul Poliției Municipiul Câmpia Turzii, în cazul infracțiunii de act sexual cu un minor, respectiv de către politiști din cadrul Poliției Municipiului Turda, pentru infracțiunea de furt calificat.

Pe timpul cercetărilor, ofițerul menționat în articolul de presă a deținea funcția de șef Birou Investigații Criminale în cadrul Poliției Municipiului Turda.

Totodată, la data de 31 iulie 2023, bărbatul a fost dat în urmărire internațională, existând date că acesta ar fi părăsit teritoriul României, efectuându-se în continuare cercetări în scopul depistării și punerii în aplicare a mandatului european de arestare emis pe numele său.

Facem apel către cetățeni ca, în cazul în care dețin date despre localizarea persoanei date în urmărire, să le comunice la cea mai apropiată unitate de poliție.” – a transmis IPJ Cluj

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2