Ioan Tătăran preia ISCT!

nello construct

Tehnicianul Ioan Tătăran şi-a dat acordul în cursul zilei de azi pentru a prelua conducerea tehnică a echipei de fotbal Industria Sârmei Câmpia Turzii (poate sunt subiectiv, dar nu pot folosi titulatura de Mechel, atâta timp cât ruşii şi-au retras finanţarea). Preşedintele Vali Bogătean a confirmat informaţia.

„Da, este adevărat. Am purtat astăzi unele discuţii cu domnul Tătăran şi se pare că este de acord să vină”, a declarat Vali Bogătean pentru TurdaNews.net. Odată cu Tătăran, de la Iara vor veni şi ceva jucători. Pe lângă aceştia, mai sunt câţiva de la ISCT şi se mai încearcă discuţii cu jucători disponibili. Unul dintre numele vehiculate este cel al mijlocaşului Gabi Luca, la serviciile căruia a renunţat FC Arieşul.

 

În ceea ce priveşte finanţarea echipei, oficialii clubului au promisiuni din partea Consiliului Local, din partea Consiliului Judeţean, dar şi din partea unui grup de oameni de afaceri din Câmpia Turzii, cu care s-au purtat discuţii. „Dacă n-am zis nimic, nu înseamnă că n-am făcut nimic. Am purtat unele discuţii şi se pare că putem continua”, a precizat preşedintele Vali Bogătean.

 

Cantonamentul va fi efectuat în localitate.

 

UPDATE ora 18.30: Ioan Tătăran a intervenit în emisiunea „Invitatul săptămânii” de la One TV, realizată de Costică Petruş. „Pentru mine e o muncă titanică. Patronul celor de la Iara (n.r. Gheorghe Irimieş) a acceptat să ajute echipa din Câmpia Turzii, la rugămintea lui Bogătean, pentru că eu sunt sub contract cu dânsul. Dânsul va suporta toate cheltuielile. Sunt nişte costuri financiare mari pentru dânsul şi a fost un gest pe care puţini îl fac. Dânsul va plăti jucătorii pe care îi dă la Câmpia Turzii (n.r. 7-8 jucători), plus salarul meu”, a declarat Ioan Tătăran. Noul tehnician al „sârmarilor” a anunţat că încă mai caută jucători, pentru că o parte a jucătorilor din tur au refuzat să semneze contracte în noile condiţii. Tătăran a mai spus că are speranţe ca echipa să se salveze de la retrogradare, pentru că noile condiţii financiare ar putea duce la retragerea din campionat a anumitor echipe sau altele nu se vor înscrie în liga a II-a. În ceea ce priveşte jucătorii, Tătăran a anunţat că mijlocaşul Gabi Luca (ex-FC Arieşul) se va prezenta de mâine la antrenamentele echipei.

 

UPDATE ora 18.40: Preşedintele clubului, Sorin Oltean, a spus la telefon că speră ca situaţia să se redreseze. El a confirmat unele discuţii cu Primăria Câmpia Turzii şi cu un grup de oameni de afaceri din oraş. „Noi suntem datori să încercăm, având un sprijin moral. În condiţii normale, distanţa şi punctele ne-ar îndreptăţi să spunem că n-avem nici o şansă. Dar i-am spus şi lui Tătăran că multe echipe vor avea probleme de acest gen şi că merită să sperăm (…). Oferta lui Avram Gal a venit ca un val şi tot ca un val a dispărut. Nu vreau să mai comentez”, a comentat Sorin Oltean.

OFERTĂ SPECIALĂ: Comandă de pe quickmobile.ro (telefoane mobile, tablete, accesorii și gadgeturi), iar la prețul special se mai adaugă o reducere de 3%, folosind Codul QUICK818. Codul se folosește în coșul de cumpărături înainte de finalizarea comenzii.
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 46 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Ultimele articole:

Ne urmăresc pe rețele sociale: