Investiţii în infrastructura combinatului Mechel Câmpia Turzii

nello construct

La Mechel Câmpia Turzii au fost efectuate lucrări de înlocuire a vechii rețele de apă potabilă a întreprinderii, în cadrul programului mai amplu de investiţii destinat îmbunătăţirii infrastructurii întreprinderii.

Lucrările au început in primăvara acestui an şi au fost executate în regie proprie. Proiectul a fost finalizat după cum era prevăzut, în luna noiembrie, iar toate lucrările au fost executate conform standardelor tehnice proiectate.

În timpul realizării proiectului a fost schimbată în întregime rețeaua veche cu o rețea nouă, realizată din țevi PVC cu rezistență sporită. Lucrarea s-a realizat pe o lungime de 6320 metri și a permis racordarea a 52 puncte de consum pentru secții şi clădirile administrative. În cadrul normativelor legislative referitoare la PSI şi pentru asigurarea sistemului de stingere a incendiilor au fost montați 30 hidranți. Valoarea totală a investiţiilor este de 600.000 lei.

Rezultatul direct al implementării acestui proiect este eliminarea pierderilor de apă, îmbunătățirea calitatății apei şi a regimului de furnizare a ei. Consumul mediu lunar al întreprinderii a înregistrat o reducere de aproximativ 2,5 ori, acest fapt fiind reflectat în economisirea semnificativă a apei şi, ca urmare, în reducerea cheltuielilor administrative.

OFERTĂ SPECIALĂ: Comandă de pe quickmobile.ro (telefoane mobile, tablete, accesorii și gadgeturi), iar la prețul special se mai adaugă o reducere de 3%, folosind Codul QUICK818. Codul se folosește în coșul de cumpărături înainte de finalizarea comenzii.
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 46 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Ultimele articole:

Ne urmăresc pe rețele sociale: