nello construct

Investiție de 84 de milioane de lei, finalizată la Aeroportul Cluj: o nouă cale de rulare!

Aeroportul Cluj a finalizat o nouă investiție importantă, pentru fluidizarea traficului și creșterea siguranței, pe fondul creșterii numărului de pasageri. Este vorba despre o nouă cale de rulare.

Noua cale de rulare, realizată cu fonduri europene, va permite fluidizarea operațiunilor specifice la sol, asigurând infrastructura necesară pentru operarea unui număr mai mare de aeronave.

Noua cale de rulare este deosebit de importantă pentru fluidizarea traficului, pentru creșterea siguranței, având în vedere că a crescut mult numărul de pasageri și numărul de mișcări pe Aeroportul Cluj. Am terminat lucrările înainte de termen, iar deja această cale de rulare este funcțională. Mai avem multe proiecte în desfășurare, printre care extinderea Terminalului pasageri plecări, o nouă remiză PSI dotată și utilată sau o platofrma de staționare aeronave”, a transmis directorul Aeroportului Internațional Cluj, David Ciceo, citat de zcj.ro.

Investiția trebuia finalizată până la 31.12.2023, însă s-a realizat mai repede. Valoarea totală a proiectului, conform contractului de finanțare este de 84.271.924,95 lei, iar valoarea cofinanțării Uniunii Europene este de 27.397.795,78 de lei.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 49 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Ultimele articole: