m install
nello construct

Într-un cadru festiv, ieri la Câmpia Turzii s-a desfășurat ”Gala Leilor”! (VIDEO/FOTO)

floris

Într-o atmosferă plină de emoție dar și de bucurie, ieri s-a desfășurat în cadrul restaurantului ”La Broscuța” din Câmpia Turzii, „Gala Leilor” din localitate, un eveniment organizat de clubul de rugby Leii Câmpia Turzii.

La această gală au participat copii de la grupele din cadrul clubului, părinții acestora și invitat special a fost primarul municipiului Câmpia Turzii, Dorin Lojigan.

În prima parte a evenimentului, toți cei prezenți în sală au urmărit cu mare emoție materialul video în care au fost prezentate momentele frumoase din timpul competițiilor sportive la care au participat sportivii clubului în anul 2023, după care a fost prezentat planul de activitate pentru anul competițional 2024. Au urmat apoi discursurile ținute de către antrenorul clubului Cosmin Oltean, cel al primarului Dorin Lojigan, precum și a câtorva dintre colaboratorii clubului.

La final, copii au fost premiați fiecare cu câte o diplomă și un calendar personalizat pentru activitatea și rezultatele obținute în anul competițional 2023, după care toată lumea prezentă la gală a fost invitată la distracție.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 54 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: