m install
nello construct

Răsturnare de situație! Avram Gal, de fapt, NU vinde restaurantul din Cluj, ci îl CUMPĂRĂ! (VIDEO)

floris

Avram Gal, patronul restaurantului Transylvania Steakhouse și președintele PSD Câmpia Turzii tocmai a venit cu un anunț referitor la vânzarea restaurantului din Cluj-Napoca.

Fie că este vorba de o simplă neînțelegere sau de o strategie de publicitate, Avram Gal a reușit să fie din nou în atenția publică cu ajutorul cunoscutului și controversatul restaurant Transylvania Steakhouse.

Astăzi, TurdaNews a publicat un articol prin care anunța că restaurantul din Cluj-Napoca se vinde, asta pe baza unui anunț de pe internet.

„We are offering for sale for the first time on the market the infamous restaurant Transylvania Steakhouse. For information regarding the sale please contact us at the numbers provided” se arată în anunțul de vânzare.

Citește și: Se vinde faimosul restaurant Transylvania Steak House!

Avram Gal NU vinde restaurantul, ci îl cumpără!

Ei bine, după ce au apărut aceste informații în mediul public, Avram Gal a venit cu lămurire în acest sens, spunând că el, de fapt, nu vinde Transylvania Steakhouse, ci îl va cumpăra în totalitate de la ceilalți doi asociați ai săi care își vând acțiunile.

„Dragii mei, vreau să fac anunțul anului! Avram Gal nu vinde niciodată, doar cumpără! Așa că, eu doresc să cumpăr acțiunile de la ceilalți doi colegi care vând. Eu nu o să vând niciodată! Transylvania Steakhouse e sufletul meu!” – a transmis președintele PSD Câmpia Turzii pe TikTok

@gal.avram

#transylvaniasteakhouse #tavernaracilortimisoara #avramgal #foryou @

♬ sunet original – Avram Gal

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

1 Comentariu
Cele mai noi Cele mai vechi
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 54 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: