Interviu, Flaviu-Adrian Chișu: „Fotbalul l-am început în curtea școlii, din plăcere și multă pasiune!”

foto_092017_chisu-interviu

Este unul dintre cei mai buni fotbaliști turdeni, atât pe teren mare cât și la minifotbal. Săptămâna trecută a participat în turneul Ligii Campionilor la minifotbal, unde a reușit să marcheze trei goluri, fiind și în atenția echipei naționale de minifotbal. Din vară, a venit la Sticla Arieșul Turda să pună umărul la revenirea Turzii în liga a treia.

 

TurdaNews a stat de vorbă cu Adrian Chișu, pentru a vedea care sunt planurile sale de viitor și care sunt obiectivele sale în acest sezon.

Reporter: Cum a fost la competiția Ligii Campionilor din Slovenia?

Adrian Chișu: Vreau să încep prin a le mulțumi colegilor de la Old boys București pentru prezența mea în Slovenia. Pentru mine a fost o experiență plăcută, din care am avut multe de învățat. Sper să mai am acest privilegiu și în următorii ani. A fost o mare plăcere să pot juca în Champions League, fie și la minifotbal. Vreau să le mulțumesc manager-ului de la Old Boys, Paul Vereș și antrenorului Marius Mitu pentru încrederea acordată.

R.: Care sunt obiectivele tale la minifotbal?

A.C.: Obiectivele mele la minifotbal sunt de a juca cât mai bine, atât la Squadra cât și la echipa Unității Militare unde, de ce nu, sa câștigăm faza pe țară a competiției rezervată firmelor și instituțiilor. Apoi, dacă vom găsi sponsorii necesari sa ajungem și în Europa, să reprezentăm Turda si romania la firme si institutii si in europa pt ca sunt convins ca avem aceasta calitate fotbalistica. Să fiu sincer, îmi doresc ca într-o zi să ajung la lotul național de minifotbal dacă o să merit acest lucru și oamenii din staff-ul naționalei consideră că merit. Eu mă voi pregăti să pot face față unei selecții naționale.

R.: Dar la Arieșul Turda?

A.C.: La Arieșul Turda vreau să mă pregătesc, să joc cât mai bine și să ajut la îndeplinirea obiectivului.

R.: Poate Arieșul să rateze promovarea în acest sezon?

A.C.: Promovarea în liga a 3-a depinde doar de noi și sper să ne îndeplinim acest obiectiv. Trebuie să o luăm etapă cu etapă pentru ca la final, să ne bucurăm toți de o aducere a fotbalului turdean acolo unde îi este locul.

R.: Cum ai început fotbalul?

A.C.: Fotbalul l-am început în curtea școlii, din plăcere și multă pasiune. Am făcut multe sacrificii pentru fotbal și încă fac, dar fotbalul pentru mine este mai mult decât un sport!

R.: Care e cea mai frumoasă amintire a ta din fotbal?

A.C.: În fotbal am multe amintiri frumoase! Dar, cea mai frumoasă amintire o am din cantonamentul din Antalya, când am reușit o dublă împotriva echipei Rubin Kazan II, pe vremea când evoluam la FC Botoșani.

R.: De ce crezi că fotbalul românesc a ajuns în acest punct?

A.C.: Fotbalul este în această situație pentru că nu se investește în infrastructură și în centrele de copii și juniori. Mai avem o problemă la antrenori, de cât sunt ei de pregătiți si cât pot să facă abstracție de ,,nepotisme”.

R.: Care sunt jucătorii tăi preferați?

A.C.: Steven Gerrard și Thierry Henry.

R.: Cu ce echipă din țară/străinătate ții?

A.C.: În țară sunt fanul echipei la care evoluez. Am trecut peste faza de a simpatiza o anumită echipă din România! Din străinătate țin cu Barcelona și Liverpool.

R.: Transmite un mesaj susținătorilor echipei Arieșul Turda.

A.C.: Pe toți cei care iubesc fotbalul din acest oraș, îi chemăm la stadion să fie alături de această echipa, pentru a o susține în acest campionat. Sperăm să vină într-un număr cât mai mare să ne susțină! 

Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole:

firma de top