Întâlnirea tinerilor greco-catolici are loc la Turda în acest weekend

nello construct

Sâmbătă pe 16 septembrie are loc la Turda întâlnirea tinerilor greco-catolici din comunitățile parohiale din Arhieparhia de Alba-Iulia și Făgăraș și Eparhia de Cluj-Gherla.

Întâlnirea are ca temă temă „Voi sunteți sarea pământului!”. Întâlnirea va fi organizată de către Birourile pentru pastorația tinerilor și a copiilor în colaborare cu Protopopiatul Turda, Primăria Turda, Salina Turda și Colegiul Tehnic.

Programul întâlnirii eparhiale a tinerilor este propus după modelul Zilelor Mondiale ale Tineretului Catolic, îmbinând astfel partea spirituală (Sfânta Liturghie Arhierească, cateheza și diferitele momente de rugăciune), cu formarea tinerilor, prin workshop-uri pe diverse teme și cu momente de sărbătoare și comuniune, spun organizatorii evenimentului.

Întâlnirea debutează de la ora 9 la Colegiul Tehnic Turda, urmează Sfânta Liturghie Arhierească (PS Claudiu Pop-Episcop Greco-catolic de Cluj-Gherla și PS Cristian Crișan-Episcop auxiliar al Arhieparhiei de Alba Iulia și Făgăraș); Moment muzical susținut de formația ThreeO; Workshop: Simona Baciu-președinte și fondator al Transylvania College Foundation; dezbateri; Moment muzical susținut de formația Anima; totul se încheie cu o vizită la Salina Turda și un moment de rugăciune.

OFERTĂ SPECIALĂ: Comandă de pe quickmobile.ro (telefoane mobile, tablete, accesorii și gadgeturi), iar la prețul special se mai adaugă o reducere de 3%, folosind Codul QUICK818. Codul se folosește în coșul de cumpărături înainte de finalizarea comenzii.
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 46 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Ultimele articole:

Ne urmăresc pe rețele sociale: