Inspectoratul Şcolar Judeţean Cluj va acorda premii de 250.000 lei în cadrul Galei Excelenţei clujene în educaţie

foto_102017_premiere

Aproximativ 500 de elevi şi profesori, care au  obținut rezultate deosebite la olimpiade şi concursuri naţionale şi internaţionale în anul şcolar 2016-2017 ca reprezentanți ai județului Cluj, sunt premiați în această toamnă în cadrul tradiționalei Gale a excelenței în educație. Inspectoratul Școlar Județean Cluj, alături de Consiliul Județean Cluj, organizează săptămâna viitoare două gale de premiere a olimpicilor clujeni.

 

Inspectoratul Şcolar Judeţean Cluj anunţă organizarea unei noi ediţii a Galei Excelenţei clujene în educaţie, unde vor fi premiaţi elevii şi profesorii care au obţinut rezultate deosebite la olimpiade şi concursuri şcolare.  Premierea olimpicilor este și în acest an posibilă datorită colaborării cu Consiliul Judeţean Cluj care a alocat proiectului 250.000 de lei,  fondurile necesare premierii în bani.

Luni, 2 octombrie 2017, are loc premierea elevilor clujeni de excepţie din domeniile teoretic și special, iar joi, 5 octombrie 2017, este planificată gala destinată elevilor de performanță din domeniul vocațional – sport și arte.

Astfel, în 2 octombrie 2017, ora 16, Gala Excelenței are loc în sala mare a Casei de Cultură a Studenților Cluj-Napoca, iar în 5 octombrie 2017, ora 16, în sala Auditorium Maximum a Universității Babeș-Bolyai.

 

Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole:

firma de top